AcasăOldPerchezitii in Giurgiu, la suspecti de evaziune. Prejudiciu de 16 milioane de...

Perchezitii in Giurgiu, la suspecti de evaziune. Prejudiciu de 16 milioane de lei

Cinci perchezitii, urmate de audieri, la politie, in urma punerii in aplicare a mai multor mandate de aducere. Asa a aratat, in prima parte a  zilei, planul de actiune al oamenilor legii giurgiuveni, porniti intr-o actiune de teren.

Au fost facute cinci perchezitii, una la un sediu de firma, iar restul la locuintele unor administratori de firme, asupra carora planeaza banuieli.

Mai exact, perchezitiile s-au facut la suspecti de evaziune fiscala in domeniul materialelor reciclabile, prin inregistrarea in contabilitatea societatilor respective a unor achizitii neconforme cu realitatea, din cate anunta IPJ Giugiu – inspectorat ai carui reprezentanti au facut aceste verificari – ar fi fost prejudiciat statul cu 16 milioane de lei.

Dupa incheierea actiunii de teren, patru persoane urmeaza sa fie duse la audieri, pe baza de mandat, la sediul politiei locale.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger