AcasăOldPerchezitii in cinci judete/dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 3...

Perchezitii in cinci judete/dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 3 milioane de lei

O actiune care se desfasoara, incepand de la primele ore ale acestei zile, in cinci judete din zone diferite ale tarii, a scos pe teren mai multi politisti specializati in investigarea infractiunilor economice din Gorj, precum si colegi de-ai lor din Dolj, Valcea, Hunedoara si Cluj, dar si luptatori gorjeni ai Serviciului de Actiuni Speciale.

Se fac nu mai putin de 16 perchezitii – atat la sediile unor firme, cat si la locuintele unor persoane din aceste cinci judete mentionate. Concret, mai multi indivizi banuiti ca ar fi facut evaziune fiscala cu o paguba de circa 3, 3 milioane de lei in dauna statului au intrat in vizorul oamenilor legii care se ocupa de aceasta ancheta.

Pana la aceasta data, cercetarile au scos la iveala faptul ca administratorii unor firme din judetele respective „ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi inregistrat in evidentele contabile ale societatilor, cheltuieli fictive privind vanzarea – cumpararea de piese auto si materiale consumabile, precum si efectuarea unor reparatii la mai multe autovehicule si utilaje„, transmit reprezentantii IPJ Gorj, adaugand ca faptele ar fi fost comise in perioada 2010 – 2012.

Astfel ca, in continuarea anchetei, s-a dispus efectuarea unor verificari domiciliare, aceste perchezitii urmand sa fie secondate de audieri. In acest sens, politistii gorjeni anunta ca vor duce la audieri cinci persoane, la sediul Inspectoratului Judetean.

339 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger