AcasăOldPerchezitii in Capitala. Suspiciuni in privinta comercializarii unor haine aduse din strainatate

Perchezitii in Capitala. Suspiciuni in privinta comercializarii unor haine aduse din strainatate

foto: observatorulph.ro

Oamenii legii din cadrul Politiei Capitalei au descins, in aceasta dimineata, la patru adrese de pe raza Capitalei. Actiunea lor are legatura cu vanzarea unor obiecte vestimentare. Doua persoane sunt vizate de suspiciuni in acest caz in care se fac cercetari in privinta unor suspiciuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

foto: observatorulph.ro

Mai precis, din cate anunta IGPR, verificarile facute pana la aceasta data in cauza de fata au scos la iveala faptul ca un barbat si o femeie ar fi cumparat din afara tarii mai multe obiecte vestimentare, pentru care nu ar fi avut documente de provenienta.Odata achizitionate, cei doi ar fi comercializat hainele respective in tara, folosindu-se de facturi fictive.

Faptele celor doi ar fi adus statului un prejudiciu de nu mai putin de 100.000 de euro, din cate mentioneaza politistii.

Ca urmare a celor constatate, la finele perchezitiilor, suspectii urmeaza sa fie dusi la audieri, pentru a discuta cu anchetatorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, de la Politia Sectorului 3.

653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger