AcasăOldPerchezitii in Capitala si judetele Vrancea si Dambovita

Perchezitii in Capitala si judetele Vrancea si Dambovita

In continuarea unor cercetari care s-au facut pana in prezent intr-un dosar penal, oamenii legii vranceni au descins, miercuri, la mai multe adrese de pe raza Bucuresitului si a judetelor Dambovita si Vrancea.

In total se fac 13 perchezitii, la persoane banuite ca ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala si complicitate la aceasta infractiune, prin intermediul carora ar fi prejudiciat statul cu peste 1, 2 milioane de lei, anunta IGPR.

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unor ilegalitati de natura economica, oamenii legii vranceni, coordonati de reprezentanti ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul inspectoratului general al politiei, au descins la mai multe adrese, in vederea continuarii cercetarilor. Odata ce vor incheia aceste cercetari pe teren, vor duce la audieri zece persoane, pe baza de mandat.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2004 – 2014, 12 persoane, in calitate de reprezentanti legali ai sapte societati comerciale, ar fi infiintat societati cu care ar fi desfasurat activitati comerciale  de producere si comercializare de produse de confectii. Ulterior, acestia ar fi instrainat firmele catre persoane care nu au nicio legatura cu societatile in cauza”, mentioneaza oamenii legii.

Prin neachitarea unor obligatii fiscale datorate statului, suspectii ar fi prejudiciat bugetul, sustin politistii, in acelasi comunicat, cu nu mai putin de 1.240.560 de lei.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger