AcasăOldPerchezitii in Capitala si Ilfov. Suspiciuni in privinta vanzarii unor obiecte vestimentare...

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Suspiciuni in privinta vanzarii unor obiecte vestimentare

foto: observatorulph.ro

Camasi sau tricouri de forma, vandute pe un site, dar la preturi mult mai mici fata de cele originale. Cu asta s-ar fi ocupat mai multe persoane, care au ajuns, mai nou, in vizorul politistilor, care fac cercetari.

foto: observatorulph.ro

Mai precis, luni, oamenii legii specializati in Investigarea Criminalitatii Economice, coordonati de procurori, au iesit pe teren, pentru a face o serie de perchezitii. Mai exact este vorba despre cinci verificari domiciliare, atat in Capitala, cat si in Ilfov, deopotriva la sediul social, cat si la punctul de lucru ale unei firme, dar si la locuintele mai multor suspecti, din cate anunta IGPR.

Pana la aceasta data, „din ancheta a rezultat ca, prin intermediul unui website erau oferite spre vanzare articole de imbracaminte (camasi, triouri, pulovere) purtand marci consacrate, la preturi vadit mai mici fata de pretul produselor originale”, se precizeaza intr-un comunicat al IGPR, in care se mai noteaza si faptul ca „reprezentantii societatii care gestiona activitatea site-ul livrau clientilor produsele comandate omitand insa sa inregistreze in evidentele contabile si sa declare toate veniturile obtinute in urma comercializarii acestora”.

Mai exact, politistii cauta, luni, acte sau inscrisuri de natura financiar contabile utilizate in acest acte de comert, care le pot fi de folos anchetatorilor care fac cercetari in cazul de fata – cercetari care se fac, printre altele, cu privire la savarsirea unor fapte de evaziune fiscala, dar si „punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare”. Din cate sustin oamenii legii, prejudiciul in cauza se ridica la aproape un sfert de milion de lei. Mai trebuie precizat faptul ca, dupa perchezitii, urmeaza audieri, la sediul politiei.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger