AcasăOldPerchezitii in Capitala si Ilfov. Suspiciuni de evaziune in comertul cu flori,...

Perchezitii in Capitala si Ilfov. Suspiciuni de evaziune in comertul cu flori, cu un prejudiciu de 1,3 milioane euro

Avand suspiciuni in privinta savarsirii – de catre mai multe persoane- a unor ilegalitati de natura economica, in domeniul vanzarii de flori de import, oamenii legii ilfoveni se vor opri, joi, la mai multe adrese de pe raza Capitalei si a judetului invecinat- Ilfov.

Se fac opt perchezitii – atat la locuintele unor persoane vizate de suspiciuni, cat si la sediul unei firme pe care acestia o administreaza, intr-un dosar instrumentat de politistii specializati in Investigarea Criminalitatii de la Inspectoratul Judetean Ilfov, coordonati de procurori. Ulterior, 12 persoane – o femeie si 11 barbati- urmeaza sa fie dusi la audieri, la sediul IPJ Ilfov.

Din cate au stabilit pana la acest moment politistii, prejudiciul adus statului in acest caz, prin fapte de evaziune fiscala, s-ar ridica la 1, 3 milioane de euro. Totul, spun oamenii legii, din comertul cu flori importate din Olanda

Pana la acest moment, din cate se mentioneaza in comunicatul IPJ Ilfov, anchetatorii au ajuns la concluzia ca reprezentantii societatii comerciale in cauza „ar fi creat un circuit financiar fictiv, evidentiind in actele contabile cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, cu scopul eludarii platii taxelor catre bugetul de stat, infiintand si coordonand mai multe societati comerciale de tip “fantoma””.

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger