AcasăOldPerchezitii in Capitala si Ilfov, la un grup specializat in furturi cu...

Perchezitii in Capitala si Ilfov, la un grup specializat in furturi cu „moduri de operare deosebite”

Ziua de miercuri a inceput cu perchezitii atat in Bucuresti, cat si in judetul limitrof, Ilfov. In atentia oamenilor legii au ajuns indivizi banuiti ca ar fi gasit metode sa intre in locuinte care aveau montate sisteme sofisticate de inchidere a usilor.

Reprezentantii legii care, pana in prezent, au facut cercetari intr-un dosar in care erau vizate mai multe persoane care fac parte dintr-un grup specializat in fapte de furt au iesit pe teren pentru a face perchezitii in aceasta cauza.

La actiunea de miercuri au participat atat reprezentantii Politiei Capitalei (DGPMB), cat si cei ai Directiei Operatiuni Speciale, de la Inspectoratul General al Politiei Romane.

S-au facut cinci verificari la domiciliile unor persoane asupra carora planau banuieli ca, incepand de anul trecut, ar fi savarsit „mai multe furturi din locuinta, cu moduri de operare deosebite”, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Mai exact, suspectii ar fi gasit metode pentru a trece de sistemele de inchidere si asigurare a usilor locuintelor respective.

Cercetarile nu se incheie, insa, cu perchezitiile facute miercuri. Odata incheiate verificarile de pe teren, mai multi supecti urmeaza sa fie dusi la audieri, la sediul Politiei Capitalei.

sursa foto: cugetliber.ro

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger