AcasăOldPerchezitii in Capitala si Ilfov. 13 mandate de aducere, un prejudiciu de...

Perchezitii in Capitala si Ilfov. 13 mandate de aducere, un prejudiciu de doua milioane de euro

Mai multi comercianti au intrat in vizorul politistilor Capitalei, intr-un caz in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala, iar prejudiciul estimat la aproape doua milioane de euro.

Se fac nu mai putin de 10 perchezitii domiciliare, atat in Bucuresit, cat si pe raza judetului limitrof- Ilfov, urmand ca, la finele verificarilor de teren, cercetarile sa fie continuate cu audieri. In acest sens, politistii Capitalei, cei care desfasoara actiunea de joi, sub coordonarea procurorilor, vor pune in aplicare nu mai putin de 13 mandate de aducere, persoanele ale caror nume au intrat in atentia oamenilor legii urmand sa fie conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 4, pentru a sta de vorba cu anchetatorii.

In vizorul oamenilor legii au intrat, din cate precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei, intr-un comunicat, mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul comertului cu legume si fructe, in cazul de fata fiind vorba, conform precizarilor reprezentantilor legii, de un prejudiciu de circa doua milioane de euro adus statului.

sursa foto: observatorulph.ro

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger