AcasăOldPerchezitii la avocatul Doru Bostina, intr-un dosar cu peste 1 milion de...

Perchezitii la avocatul Doru Bostina, intr-un dosar cu peste 1 milion de euro prejudiciu

Zi plina pentru oamenii legii. Politistii specializati in investigarea infractiunilor de natura economica din cadrul IGPR au facut nu mai putin de 18 perchezitii, atat pe raza Capitalei, cat si a judetelor limitrofe, respectiv Ilfov si Ialomita. Cercetarile fac parte dintr-un dosar in care exista suspiciuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu semnificativ adus statului: peste un milion de euro.

Avand aceste suspiciuni privind savarsirea unor fapte de evaziune in domendiul IT, dar si al consultantei, oamenii legii au descins la cele 18 adrese.

E important de mentionat ca exista 16 persoane suspectate in acest caz. Iar potrivit Pro Tv, vizat de perchezitii ar fi avocatul Doru Bostina, motiv pentru care oamenii legii au ajuns, in aceasta dimineata, atat la locuinta acestuia, situata in Corbeanca, dar si la sediul biroului sau de avocatura. De altfel, reprezentantii IGPR au anuntat, in comunicatul remis presei in aceasta dimineata, faptul ca „una dintre societatile comerciale care ar fi evidentiat in actele contabile sau in alte documente legale, cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, este o casa de avocatura din municipiul Bucuresti”.

Odata incheiate verificarile, cele 16 persoane urmeaza sa fie duse la audieri, la sediul politiei.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger