AcasăOldPerchezitii in Capitala si cinci judete, la suspecti de contrabanda calificata cu...

Perchezitii in Capitala si cinci judete, la suspecti de contrabanda calificata cu arme si munitii

Actiune de amploare, joi, a politistilor specializati in materie de arme si substante periculoase. Oamenii legii au iesit pe teren, atat in Capitala, cat si in judete din vestul, sudul si estul tarii, pentru a face perchezitii intr-un caz iesit din tipare.

UPDATE: In cadrul verificarilor domiciliare, oamenii legii au descoperit si confiscat mai multe arme. Este vorba, mentioneaza reprezentantii IGPR, despre o arma letala- o pusca de vânatoare, dar si despre trei arme neletale, mai precis despre doua pistoale si o pusca.

Totodata, pe durata perchezitiilor de joi, politistii au gasit un adevarat arsenal in materie de munitie: 53 de cartuse de calibre 9 si 12 milimetri, precum si 500 de proiectile din plumb si peste 700 de obiecte pirotehnice.

–-

In total s-au facut 10 verificari la locuintele unor suspecti asupra carora planeaza banuieli privind savarsirea unor fapte periculoase. Mai precis, politistii au luat la puricat adrese din judetele Bihor, Vaslui, Suceava, Olt si Giurgiu.

Vizate de cercetarile domiciliare la care au participat zeci de politisti din cadrul inspectoratelor judetelor mentionate precum si luptatori ai Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale, sunt persoane banuite de fapte de contrabanda calificata cu arme si munitii- atat letale, cat si neletale, pe care, conform IGPR, indivizii le-ar fi adus in tara in mod ilegal.

Armele, aduse din tari precum Germania, Slovacia si Bulgaria, ar fi fost introduse pe teritoriul romanesc „prin intermediul coletariei si a mijloacelor de transport persoane”.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger