AcasăOldPerchezitii in Capitala, intr-un dosar cu un prejudiciu de 5 milioane de...

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar cu un prejudiciu de 5 milioane de lei

Politistii bucuresteni si-au inceput ziua cu o actiune ce include perchezitii atat in Capitala, cat si in trei judete din sudul tarii- Ilfov, Dolj si Giurgiu.

Asadar, inca de dimineata, avand 14 mandate de perchezitii, cateva zeci de oameni ai legii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, avand langa ei reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei, au iesit pe teren pentru a le pune in aplicare.

Cercetarile se fac intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de evaziune discala si spalare de bani, in domeniul societatilor de paza, cu o paguba adusa statului de circa 5 milioane de lei, din cate precizeaza Politia Capitalei. Conform romaniatv.net, care citeaza surse din politie, s-ar face perchezitii la firma de paza si securitate SWAT.

Oamenii legii spun ca, pana la aceasta data, au date si probe din care ar rezulta ca s-ar fi „efectuat tranzactii fictive prin intermediul unor societati comerciale cu comportament de tip “fantoma”, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale.

Insa ancheta in cauza de fata nu se va limita la perchezitii, ci include si audieri, care se vor desfasura, in cursul zilei, la Politia Sectorului 3, mai exact la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii. In acest sens, urmeaza sa fie puse in executare nu mai putin de 9 mandate de aducere.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger