AcasăOldPerchezitii in Capitala, Ilfov si Teleorman. Evaziune fiscala de milioane de euro,...

Perchezitii in Capitala, Ilfov si Teleorman. Evaziune fiscala de milioane de euro, in domeniul medical

Zeci de politisti participa inca de joi dimineata la o actiune de amploare, desfasurata atat pe raza Capitalei, cat si a judetelor limitrofe Ilfov si Teleorman.

Se fac cercetari intr-un dosar in care oamenii legii au suspiciuni ce se indreapta asupra mai multor persoane, despre care spun ca ar fi cauzat bugetului de stat – prin evaziune fiscala in domeniul medical, dar si in constructii – un prejudiciu de peste doua milioane de lei.

In total, actiunea de joi insumeaza 15 perchezitii domiciliare, iar la finele verificarilor de pe teren, odata identificate, nu mai putin de 18 persoane urmeaza sa fie duse la audieri, pe baza de mandat.

Reprezentantii Politiei Romane precizeazafaptul ca „actiunea vizeaza documentarea activitatii unei clinici medicale private din Bucuresti care, in perioada 2010-2014, s-ar fi sustras, in parte, de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin inregistrarea in contabilitate de operatiuni fictive sau inexacte”. Totodata, exista suspiciuni in privinta faptului ca, in acest caz s-ar fi facut apel la un circuit comercial fictiv, in care s-ar fi inregistrat achizitii supraevaluate de la firme de constructii.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger