AcasăOldPerchezitii in Capitala, Constanta si alte doua judete, la suspecti de infractiuni...

Perchezitii in Capitala, Constanta si alte doua judete, la suspecti de infractiuni economice

Verificarile din aceasta prima zi a saptamanii sunt facute de catre politistii ilfoveni, care continua cercetarile desfasurate pana la acest moment intr-o cauza in care au suspiciuni privind savarsirea unor fapte ilegale de natura economica, in privinta mai multor persoane.

Perchezitiile, sase la numar, se fac atat in Bucuresti si judetul invecinat, Ilfov, cat si in Giurgiu si Constanta, la sedii de firme si la domiciliile unor persoane. Actiunea este menita sa duca la destructurarea unei grupari infractionale. Din informatiile facute publice de IPJ Ilfov, prejudiciul adus statului in acest caz se ridica la circa o jumatate de milion de euro.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, reprezentantii unei firme, cu obiect de activitate transportul international de marfa, ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli fictive pentru prestari servicii si achizitii de consumabile auto, pentru a diminua baza impozabila si pentru a eluda plata taxei pe valoare adaugata si a impozitului pe profit”, se precizeaza in comunicatul IPJ Ilfov, in care se adauga si faptul ca s-a constatat ca facturile fiscale false gasite in contabilitatea firmei respective ar proveni de la societati comerciale de tip fantoma.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger