AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si Teleorman, in privinta unor bauturi contrafacute

Perchezitii in Bucuresti si Teleorman, in privinta unor bauturi contrafacute

Avertismentului devenit deja clasic – ‘aveti grija ce manancati’ – i s-ar putea adauga, cel putin in cazul de fata, si o completare, avand in vedere ca au fost descoperiti indivizi care s-ar fi ocupat cu plasarea pe piata a unor bauturi contrafacute.

Oamenii legii bucuresteni au pornit, inca de luni dimineata, intr-o actiune de control pe raza Capitalei, dar si a judetului Teleorman.

Se fac patru perchezitii, intr-un dosar in care sunt suspiciuni in privinta savarsirii unor nereguli de natura economica, mai precis a unor fapte de inselaciune, contrafacere, punerea in circulatie de marfuri contrafacute si utilizarea neautorizata a unei marci,  dar si de punere in circulatie de marfuri improprii consumului, din cate precizeaza Politia Capitalei, intr-un comunicat. Ulterior vor fi duse la audieri, pe baza de mandat, opt persoane asupra carora planeaza suspiciuni in acest caz.

Cercetarile facute pana in prezent in cauza de fata au evidentiat faptul ca mai multe persoane intrate in vizorul politistilor „ar fi desfasurat activitati ilicite in domeniul comertului cu alcool, plasand pe piata bauturi contrafacute”, prejudiciind, astfel, statul cu aproape 100.000 de lei.

sursa foto: reporterntv.ro

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger