AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si Ilfov. Un avocat, vizat de suspiciuni

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Un avocat, vizat de suspiciuni

Un aparator al legii a ajuns in vizorul politistilor Capitalei, care au iesit pe teren, inca de la primele ore ale zilei de vineri, pentru a face  verificari.

UPDATE: Potrivit Digi24, vizat de suspiciuni ar fi Nasty Marian Vladoiu, un cunoscut avocat din cadrul Baroului Bucuresti si conferentiar universitar. In cadrul actiunii din aceasta dimineata, ar fi fost perchezitionate atat locuinta acestuia, cat si biroul sau.

Perchezitiile, trei la numar, au fost facute atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov, iar la actiune au fost prezenti, pe langa politisti, si procurori de la Parchetul Capitalei. Pana la aceasta ora nu se cunosc foarte multe detalii despre actiunea, in plina desfasurare, a reprezentantilor legii. Insa din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, verificarile din aceasta prima parte a zilei se fac intr-un dosar in care exista suspiciuni de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 144.000 de lei.

Vizat de banuielile oamenilor legii in acest caz este, dupa cum mentionam anterior, un avocat, despre care politistii au anuntat ca, odata incheiate perchezitiile, va fi dus la sediul  Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Cat priveste suspiciunile pe care le au oamenii legii in privinta sa, din comunicatul citat reiese faptul ca cercetarile facute pana in prezent au condus la concluzia ca, „in perioada 2011-2014, o persoana, in calitate de avocat, ar fi omis, in parte, evidentierea in actele contabile a veniturilor realizate din exercitarea activitatii si ar fi declarat organelor fiscale realizarea unor venituri mai mici decat in realitate„.

369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger