AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si Ilfov, la suspecti de contrabanda cu tutun. Prejudiciul...

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la suspecti de contrabanda cu tutun. Prejudiciul depaseste un milion de lei

Peste 180 de oameni ai legii au participat, marti, la o actiune desfasurata in Capitala. Au fost facute verificari la domiciliile unor persoane banuite de contrabanda cu tutun si evaziune fiscala, intr-un caz in care prejudiciul se ridica, sustin politistii, la circa 1.500.000 de lei.

Mai exact, au fost luate la puricat 30 de adrese atat de pe raza Capitalei, cat si a judetului limitrof, Ilfov. Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), coordonati de reprezentanti ai Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4,  au facut, dimineata, verificari la domiciliile unor persoane banuite de ilegalitati.

S-au strans probe menite sa probeze activitatea infractionala a persoanelor banuite in acest caz. Cei ajunsi in vizorul oamenilor legii sunt suspectati de evaziune fiscala, dar si de contrabanda cu tutun si produse din tutun, mentioneaza reprezentantii DGPMB intr-un comunicat.

Odata incheiate perchezitiile, politistii vor pune ine executare 10 mandate de aducere. Persoanele in cauza vor fi conduse la setia 15 politie, pentru a discuta cu oamenii legii.

sursa foto: bacau.net

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger