AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si Galati, intr-un caz cu un prejudiciu de peste...

Perchezitii in Bucuresti si Galati, intr-un caz cu un prejudiciu de peste un milion de lei!

Ziua de marti a inceput, atat in Capitala, cat si pe raza judetului Galati, cu perchezitii facute de catre reprezentantii Politiei. Se fac verificari intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni privind savarsirea unor fapte de inselaciune, in urma caruia ar fi rezultat un prejudiciu de circa 1, 1 milioane de lei. Din informatiile politistilor, tiparul uzitat de suspecti e urmatorul: adeverinte false ar fi fost folosite pentru a cere, fara drept, indemnizatii pentru cresterea copilului.

Concret, politistii bucuresteni, precum si cei din cadrul IPJ Galati, supravegheati de catre reprezenatntii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, fac nu mai putin de 21 de cercetari domiciliare, la suspecti de inselaciune. Cu aceasta ocazie, oamenii legii intentioneaza sa puna in aplicare nu mai putin de 68 de mandate de aducere, persoanele suspecte urmand sa fie conduse la audieri, la sediul Politiei Sectorului 1.

Mai precis, politistii specializati in Investigarea Criminalitatii Economice de la sectorul 1 din Bucuresti au stabilit ca o grupare de indivizi, formata din 31 de membri, ar fi savarsit mai multe fapte de inselaciune in dauna bugetului statului. „In fapt, acestia, fara a fi angajati ai vreunei societati comerciale, ar fi folosit adeverinte de venit falsificate, pentru a induce in eroare reprezentantii unor institutii publice abilitate, in scopul acordarii, in mod ilicit, a indemnizatiei de crestere a copilului”, se precizeaza in comunicatul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMP).

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger