AcasăOldPerchezitii in Bihor. Suspiciuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 6,...

Perchezitii in Bihor. Suspiciuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 6, 1 milioane de lei si 600.000 de euro

Zeci de politisti de la Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor, impreuna cu inspectori din cadrul Directiei Regionale Antifrauda Fiscala 6 Oradea au descins, in aceasta dimineata, la 13 adrese din judetul Bihor.

Este vorba de domiciliile a sapte suspecti, dar si sediile unor societati comerciale, de pe raza orasului Oradea, dar si a localitatilor Haieu si Santandrei. Conform politistilor bihoreni, in aceasta cauza exista suspiciuni de evaziune fiscala. „Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi inregistrat in contabilitate operatiuni fictive, iar facturile emise ar fi fost folosite de catre diversi beneficiari, in scopul obtinerii unor fonduri de finantare pentru diverse lucrari publice. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 6.100.000 de lei si 600.000 de euro”, se arata in comunicatul IPJ Bihor.

La operatiunea de amploare, care a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I., participa 30 de politisti de investigare a fraudelor si de la actiuni speciale, inspectori din cadrul DRAF 6 Oradea. Suspectii vor fi dusi la audieri, la sediul IPJ Bihor.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger