AcasăOldPerchezitii in Arges, la persoane banuite de furt din locuinte si sedii...

Perchezitii in Arges, la persoane banuite de furt din locuinte si sedii de firma: 7 mandate de aducere

Politistii argeseni fac, joi, sapte perchezitii la domiciliile unor persoane suspectate ca ar face parte dintr-un grup infractional specializat in furturi din locuinte si sediile unor societati comerciale. Odata incheiate verificarile, sapte oameni vor fi dusi la audieri.

Cercetarile domiciliare vizeaza adrese de pe raza oraselor Pitesti si Stefanesti. La actiune participa atat politisti ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, cat si luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges, precizeaza reprezentantii Inspectoratului judetean de Politie.

Se fac verificari la locuintele unor persoane banuite ca, in intervalul februarie-octombrie anul in curs, ar fi patruns ilegal in zece locuinte, sedii de societati comerciale, dar si birouri notariale, din care ar fi furat mai multe bunuri. „Cinci dintre membri gruparii au fost depistati in flagrant in noaptea de 8 spre 9 octombrie a.c., dupa ce ar fi sustras mai multe bunuri din sediul si depozitul unei societati comerciale situata in zona industriala a municipiului Pitesti”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Arges.

La finele perchezitiilor, politistii urmeaza sa puna in aplicare sapte mandate de aducere, emise de catre magistratii Judecatoriei Pitesti.

Sursa foto: ziarulargesul.ro

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger