AcasăOldPerchezitii in Arges, intr-un caz cu un prejudiciu de doua milioane de...

Perchezitii in Arges, intr-un caz cu un prejudiciu de doua milioane de euro!

Politistii argeseni de la Investigarea Criminalitatii Economice au inceput saptamana cu verificari la domiciliile unor persoane in cazul carora au suspiciuni privind comiterea unor fapte de abuz in serviciu, dar si de conflict de interese.

Concret, se fac verificari in vederea probarii suspiciunilor privind ilegalitati de natura economica, ce vizeaza doi suspecti. Conform verificarilor facute pana in prezent, politistii argeseni au indicii ca un barbat „ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obtină lucrări la reteaua de instalatii electrice de pe raza judetului Arges”, dupa cum precizeaza reprezentantii IPJ Arges, intr-un comunicat.

Ca urmare a neachitarii impozitului pe profit, bugetul de stat a fost pagubit, sustine aceeasi sursa, cu peste doua milioane de euro.

La actiune au participat, pe langa Specialisti ai Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, toti facand parte din cadrul Instectoratului de Politie Arges, oamenii legii avand suport de specialitate din partea Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI).

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger