AcasăOldPerchezitii in Arges, in dosare ce vizeaza atribuirea unor contracte de achizitii...

Perchezitii in Arges, in dosare ce vizeaza atribuirea unor contracte de achizitii publice

Peste o suta de oameni ai legii din Arges fac, miercuri, verificari in cazul a 14 persoane despre care au suspiciuni ca ar fi comis ilegalitati de natura fiscala. Una dintre aceste perchezitii vizeaza sediul unei institutii publice.

Perchezitiile de miercuri – 16 la numar (14 locuinte, un sediu al unei institutii publice, dar si un sediu al unei firme argesene)- sunt facute in doua dosare penale, ce au legatura, precizeaza reprezentantii IPJ Arges, cu atribuirea unor contracte de achizitii publice unor firme. Este vorba de societati comerciale controlate de persoanele banuite in cazul de fata, in care prejudiciul se ridica, afirma politistii, la aproape 900.000 de lei.

Mai precis, persoanele vizate de cercetari sunt banuite ca ar fi comis fapte de abuz in serviciu, conflict de interese, evaziune fiscala, precum si delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

La actiune participa, se mai precizeaza in comunicatul IPJ Arges, 110 politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges si al Politiei Orasului Topoloveni.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger