AcasăOldPerchezitii DNA la mai multe firme din Capitala si patru judete

Perchezitii DNA la mai multe firme din Capitala si patru judete

Actiune a procurorilor anticoruptie, miercuri, la sapte adrese, atat de pe raza Capitalei, cat si a patru judete. Cercetarile vizeaza suspiciuni privind fapte despre care DNA a anuntat ca ar fi fost comise intre anii 2001 si 2012.

UPDATE – Potrivit B 1 TV, actiunea procurorilor vizeaza un proiect de reabilitare a unor scoli cu finduri de la Banca Europeana de Investitii. In cadrul verificarilor, procurorii ar urma sa verifice o serie de documente ce tin de proiecutl respectiv.

Mai precis, se fac sapte perchezitii in Bucuresti, Sibiu, Brasov, dar si in Alba Iulia si Piatra Neamt, iar pe langa sedii ale unor societati comerciale, procurorii fac verificari si la domiciliile unor persoane fizice.

Aceste cercetari se fac intr-o cauza in care DNA are, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei, suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni.

Pana la acest moment, procurorii nu au oferit mai multe informatii in privinta actiunii de miercuri, anuntand, insa, ca pentru aceste perchezitii au sprijin din partea Jandarmeriei, mai precis a Brigazii Speciale de Interventie.

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger