AcasăOldPerchezitii DNA la Bistrita

Perchezitii DNA la Bistrita

Procurorii anticoruptie fac, luni, o erie de perchezitii in Bistrita, intr-o cauza in care DNA are suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si asociate acestei infractiuni.

Cercetarile vizeaza 12 adrese, atat din orasul Bistrita Nasaud, cat si din judetul Bistrita, atat domiciliile unor persoane fizice, cat si sedii de firma, dar si ale unor institutii publice. Potrivit Digi 24, se fac verificari la sediul Inspectoratului judetean de Politie.

Conform DNA, perchezitiile sunt efectuate de catre procurorii anticoruptie de la Serviciul teritorial Cluj si fac parte din cercetarile facute intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in decursul acestui an, a unor infractiuni de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie. Mai exact, se fac verificari la „trei sedii ale unor institutii, restul fiind sedii de societati comerciale si domicilii ale unor persoane fizice”, se mentioneaza in comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie.

La aceasta actiune, procurorii se bazeaza pe sprijinul de specialitate al SRI, dar si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa foto: opiniagiurgiu.ro

 

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger