AcasăOldPerchezitii de amploare in Iasi, cu un elicopter MAI si peste 100...

Perchezitii de amploare in Iasi, cu un elicopter MAI si peste 100 de politisti pe teren

Actiune mai ceva ca-n filme, inceputa inca de la primele ore ale diminetii de vineri, pe raza a doua localitati iesene. Sunt vizati indivizi banuiti ca ar fi taiat, fara sa aiba dreptul, material lemnos dintr-o padure apartinand altor persoane.

Se fac nu mai putin de 11 perchezitii in Tibana si Madarjac, doua comune de pe raza judetului Iasi, insa, fata de actiunile oamenilor legii din ultima perioada, de pe raza mai multor zone din tara, de aceasta data s-a aflat ca se foloseste si un elicopter al Ministerului de Interne. Mai precis, din cate anunta IPJ Iasi, intr-un comunicat, perimetrul in care se fac aceste perchezitii va fi monitorizat si din aer. „Zona va fi survolata de un elicopter  al Unitatii de Aviatie a M.A.I.,  in scopul surprinderii unor eventuale  actiuni  de ascundere a unor bunuri si comunicarii cu fortele de la sol”, se mentioneaza in documentul citat.

In tot acest timp, de la nivelul solului, cei peste 100 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi – de la ordine publica, investigatii criminale, investigare a criminalitatii economice, dar si criminalisti – care au participat la actiunea de vineri, sprijiniti de luptatori de la Actiuni Speciale, si sub sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, au facut verificari la domiciliile persoanelor suspectate ca ar fi taiat si furat lemne, dintr-o padure proprietate privata, care, din cate spun oamenii legii, nu avea paza.

Ar mai fi de spus ca aceste cercetari care se fac in prezenta cauza nu se incheie odata cu perchezitiile, fiind urmare si de audieri. In acest sens, vor fi puse in aplicare mai multe citatii, dar si mandate de aducere.

709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger