AcasăOldPerchezitii de amploare in Constanta

Perchezitii de amploare in Constanta

Zeci de perchezitii sunt efectuate, joi, pe raza judetului Constanta, la persoane banuite de comiterea de furturi din locuinte, dar si de savarsirea unor infractiuni de natura economica.

Nu mai putin de 40 de cercetari sunt facute la locuintele unor persoane banuite de infractiuni. Potrivit precizarilor reprezentantilor IGPR, perchezitiile vizeaza 30 de suspecti banuiti ca, in decursul acestui an, ar fi comis infractiuni economice si contra patrimoniului. Odata verificarile domiciliare incheiate, aceste persoane urmeaza sa fie duse la audieri.

„Activitatile se desfasoara in cadrul a trei dosare penale aflate in instrumentarea politistilor Serviciul Politiei de Transporturi Maritime Constanta si IPJ Constanta,  sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta si a Parchetului de pe langa Judecatoria Constanța”, precizeaza sursa citata, intr-un comunicat.

La actiunea de amploare de joi participa peste 150 de politisti de la Serviciul Politiei de Transporturi Maritime Constanta, din cadrul IGPR, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, acestia beneficiind de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Sursa foto: realitatea.net

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger