AcasăOldPerchezitii de amploare in Capitala, Ilfov si Giurgiu

Perchezitii de amploare in Capitala, Ilfov si Giurgiu

A inceput vendetta impotriva denuntatorilor si martorilor din dosarele de coruptie

Desi e duminica, oamenii legii sunt pe teren. Duminica se fac perchezitii de amploare atat pe raza Bucurestiului, cat si a judetului limitrof, Ilfov, dar si in in localitati din judetul Giurgiu.

Politistii giurgiuveni fac, sub supravegherea procurorilor, cercetari intr-o cauza in care au suspiciuni in privinta unor fapte de contrabanda. Mai exact, din cifrele date publicitatii de catre reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), se fac nu mai putin de 80 de verificari, fiind vizati membrii unei grupari specializate in contrabanda cu tigari.

La actiuni participa oameni ai legii specializati in investigarea criminalitatii economice, precum si luptatori ai SIAS. Din verificarile efectuate pana la aceasta data, oamenii legii au ajuns la concluzia ca suspectii introduceau in tara tigarile pe doua filiere: o parte prin partea de nord a tarii, din state non Uniunea Europeana (care erau vandute ulterior pe raza judetului Giurgiu), respectiv din Bulgaria, prin intermediul unei societati de curierat”.

Insa cercetarile nu se incheie odata cu perchezitiile din aceasta ultima zi a saptamanii. Pentru ca dupa perchezitii urmeaza o intreaga serie de audieri. Nu mai putin de 80 de persoane vor fi duse la sediul politiei judetene Giurgiu, pentru a discuta cu reprezentantii legii.

328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger