AcasăOldPerchezitii de amploare in Capitala, Ilfov si alte sase judete, intr-un caz...

Perchezitii de amploare in Capitala, Ilfov si alte sase judete, intr-un caz cu aproape un milion de euro prejudiciu!

Nu mai putin de 50 de perchezitii se fac, marti, atat in Bucuresti, cat si in judetul invecinat, Ilfov, dar si in alte judete din mai multe zone ale tarii. Odata incheiate verificarile de teren, politistii vor duce la audieri, pe baza de mandat, 42 de persoane.

Perchezitiile de amploare de marti sunt necesare – anunta oamenii legii- continuarii anchetei desfasurate intr-un dosar de evaziune fiscala. Pe langa cercetarile din Capitala, ce se fac la suspecti de astfel de fapte de natura economica, cu un prejudiciu estimat de un milion de euro adus bugetului, se mai desfasoara perchezitii si in Ilfov, dar si in Iasi si Suceava, precum si in judetele Hunedoara, Maramures, Buzau si Giurgiu, precizeaza reprezentantii DGPMB.

Politistii Capitalei mentioneaza, totodata, ca verificarile de teren de marti sunt facute in conditiile in care, din cercetarile facute pana in prezent rezulta „suspiciunea rezonabila” cum ca mai multe persoane – in calitate de reprezentanti ai unor firme-  ar fi inregistrat in contabilitate si ar fi declarat fiscal cheltuieli care nu ar fi avut la baza operatiuni reale, in cazul unor achizitii fictive de  produse agro-alimentare. Totul, sustin politistii, cu intentia de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale datorate statului.

La actiune participa un numar important de oameni ai legii, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), sub coordonarea reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger