AcasăOldPerchezitii de amploare in Brasov si Arges, la suspecti de evaziune fiscala...

Perchezitii de amploare in Brasov si Arges, la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 200 de politisti fac, miercuri, nu mai putin de 70 de perchezitii pe raza celor doua judete, la persoane banuite de infractiuni de natura fiscala, in urma carora, sustin politistii, prejudiciul ar fi de circa 23 de milioane de lei.

Odata incheiate verificarile domiciliare, 47 de persoane vor fi duse la audieri, anunta  reprezentantii IPJ Brasov. Sunt perchezitionate 68 de locuinte din judetul Brasov si doua din Arges.

Actiunea vizeaza domiciliile unor reprezentanti ai unor firme, banuiti de fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar penal instrumentat de politistii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Brasov, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov. Mai exact, perchezitiile „vizeaza probarea activitatii infractionale a reprezentantilor unor societati comerciale care, in perioada 2013– 2014, ar fi inregistrat cheltuieli fictive in evidentele contabile ale firmelor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la  23.000.000 de lei”, se arata in comunicatul IPJ Brasov.

La activitatile in cauza participa 245 de oameni ai legii, majoritatea din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Brasov, dar si politisti din cadrul IPJ Arges.

Sursa foto: mytex.ro

628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger