AcasăOldPerchezitii ale procurorilor, la doua institutii publice din Timis

Perchezitii ale procurorilor, la doua institutii publice din Timis

Procurorii anticoruptie timisoreni au descins, in prima zi a saptamanii, la mai multe adrese de pe raza judetului situat in vestul tarii.

Actiunea vizeaza 13 locatii din Timis, doua dintre ele fiind sedii ale unor institutii publice, iar restul de 11 domiciliile unor persoane, din cate precizeaza reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un comunicat. Momentan, detaliile despre descinderile procurorilor sunt putine, avand in vedere ca activitatea de control este in plina desfasurare, iar din precizarile facute din directia DNA nu sunt facute precizari cu privire la numele institutiilor vizate de verificarile de luni.

Se stie, insa, ca odata ce au obtinut mandate de la instanta pentru a putea face aceste perchezitii, procurorii au pornit pe teren. Verificarile sunt necesare instrumentarii unei anchete intr-un caz in care procurorii au suspiciuni in privinta unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni, fapte care ar fi fost savarsite in decursul anului recent incheiat.

Vom reveni cu detalii!

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger