AcasăOldPerchezii la suspecti de inselaciune prin metoda "Accidentul"

Perchezii la suspecti de inselaciune prin metoda „Accidentul”

Oamenii legii au luat la puricat locuintele mai multor persoane – din trei judete- pe care ii suspecteaza de inselatorie, fapte in urma carora s-ar fi ales cu 300.000 de lei de la victimele lor.

Nu putini au fost cei care, din pacate, au fost pacaliti de indivizi fara scrupule, multi deja certati cu legea, care, speculand emotia provocata de vesti false privind eventuale accidente rutiere in care ar fi fost implicati rude sau apropiati ai acestora, cereau bani. In ciuda recomandarilor politistilor de a nu pleca urechea la astfel de apeluri de la necunoscuti, dar mai ales la a nu da curs unor astfel de solicitari financiare, exista persoane care s-au lasat pacalite prin metoda cunoscuta drept „Accidentul”.

De aceasta data, in vizorul politistilor brasoveni au intrat mai multe persoane banuite de astfel de ilegalitati. Ca urmare, joi au fost facute opt perchezitii domiciliare, cercetarile facand parte dintr-un dosar penal in care ancheta e in plina desfasurare.

Peste 40 de reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie au facut verificari atat in Brasov, cat si in Vrancea si Galati, la persoane banuite ca ar fi obtinut bani pacalind mai multi romani, in decursul acestui an, mai exact mintindu-i in privinta producerii unor accidente de circulație in care ar fi fost implicate rude ale victimelor. „Cei in cauza ar fi determinat persoanele prejudiciate sa depuna bani in conturi ale unor societati de transfer rapid de bani sau sa-i predea personal, in scopul rezolvarii favorabile a situatiei juridice a presupusului autor al accidentului”, anunta IPJ Brasov.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger