AcasăOldPentru prima oara in istorie, THE SUN si-a schimbat numele. In cinstea...

Pentru prima oara in istorie, THE SUN si-a schimbat numele. In cinstea bebelusului regal!

O premiera absoluta si totodata un gest inedit, dar extrem de apreciat de cititori, fie ei britanici sau nu. Cunoscuta publicatie „The Sun” a decis sa-si schimbe numele, pentru o zi, in… „The Son”.

Este vorba de un joc de cuvinte, in onoarea venirii pe lume a „bebelusului regal”, primul copil al cuplului Kate William. Marti, tabloidul britanic se numeste „The SON (fiul-n.r)”. Si pe langa faptul ca publicatia si-a schimbat provizoriu denumirea (atat in print, cat si pe site-n.r.), editia din ziua de dupa mult-asteptatul eveniment din viata familiei regale britanice contine un numar impresionant de pagini dedicate venirii pe lume a bebelusului, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic.

Demersul, primul de acest gen din istoria indelungata a publicatiei, nu se va mai repeta, asigura reprezentantii „The Sun”, respectiv „The Son” marti cel putin, intr-o nota publicata in editia din 23 iulie.

De luni incepand, natiunea britanica e in sarbatoare. Ducesa de Cambridge a nascut, seara trecuta, un baietel. Deocamdata nu se cunosc foarte multe informatii despre micut, numele ales pentru mostenitor urmand sa fie anuntat in curand. Se stie, insa, ca atat mama, cat si copilasul se simt bine. Venirea pe lume a baietelului a fost primita cu mare bucurie in regatul Unit, dar si in lumea intreaga. Oameni obisnuiti, dar si demnitari au tinut sa le adreseze mesaje de felicitare celor doi parinti.

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger