AcasăOldPatru tineri din Cluj, retinuti in urma unor perchezitii la suspecti de...

Patru tineri din Cluj, retinuti in urma unor perchezitii la suspecti de furt din locuinte

Politistii clujeni au facut verificari la adresele unde locuiesc mai multi indivizi banuiti ca ar fi patruns ilegal in casele unor persoane, de unde ar fi furat mai multe obiecte, dar si bani.

In timpul celor cinci perchezitii de miercuri au fost gasite opt ceasuri, telefoane celulare, precum si suma de trei mii de lei. Despre toate aceste bunuri, oamenii legii au indicii ca ar fi fost sustrase din mai multe locuinte de pe raza orasului Cluj, dupa ce suspectii ar fi patruns in aceste imobile sarind garduri si intrand pe geam.

De altfel, se arata intr-un comunicat al IPJ Cluj, in timpul furturilor ar fi fost sustrase din trei case ale unor clujeni – pe langa ceasuri si celulare- mai multe bijuterii, precum si laptopuri, dar si 30.000 de euro. In total, sustin oamenii legii, paguba creata de hoti ar depasi 150.000 de lei.Ca urmare a acestor verificari, patru tineri- cu varste intre 20 si 31 de ani, toti din Cluj-Napoca, au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt califcat. Barbatii urmeaza sa fie prezentati Instantei, cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger