AcasăOldPatru barbati retinuti in cazul violului de la Caracal

Patru barbati retinuti in cazul violului de la Caracal

Au fost impreuna in noaptea in care anchetatorii au stabilit ca s-a produs abominabila fapta, si tot impreuna raspund de faptele pentru care au ajuns in atentia oamenilor legii. Cei patru tineri, unul dintre ei soldat la o unitate militara din judetul Dolj, acuzati ca ar fi violat in cursul lunii iunie o fata, chiar de ziua ei de nastere, au fost retinuti.

Pe numele celor patru suspecti a fost pusa in miscare actiunea penala, procurorii militari din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti dispunand, totodata, in cursul zilei de marti, retinerea pentru 24 de ore a tinerilor, pentru acuzatia de viol.

Miercuri, grupul de patru barbati urmaza sa fie dus in fata instantei, procurorii propunand judecatorului de drepturi si libertati arestarea lor preventiva pentru 30 de zile, precizeaza reprezentantii Ministerului Public.

Cazul care a scandalizat opinia publica si despre care s-a aflat dupa mediatizarea unui incident similar, careia i-a cazut victima o eleva din Vaslui, care acuza ca ar fi fost batjocorita de 7 tineri, a avut loc la Caracal. Mai exact, spun anchetatorii, incidentul reclamat s-a produs pe un camp din apropierea orasului, in noaptea de 14/15 iunie acest an. Situatia este cu atat mai trista, cu cat fapta infioratoare s-a intamplat chiar in ziua in care fata abuzata a implinit 18 ani.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger