AcasăOldPatronul Expirat anunta ca inchide clubul din Bucuresti: "Imi cer scuze si...

Patronul Expirat anunta ca inchide clubul din Bucuresti: „Imi cer scuze si imi asum. Din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol”

Considerat de multi tineri dornici de distractie drept unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti, Expiratul ar urma sa fie inchis. Cel putin asa a anuntat, in urma cu doar cateva ore, prin intermediul unui mesaj pe o retea de socializare, patronul localului respectiv.

„Imi cer scuze si imi asum, Din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol. Weekend de weekend. Si cate-odata si in timpul saptamanii”. Poate, sa-mi cumpar un G-Klasse, poate ca mai mult de atat nu m-a dus capul sa fac… Am terminat o facultate tehnica, as fi putut fi un bun inginer pentru patrie… M-am esuat in „meseria” asta de carcimar”, suna confesiunea pe care Andrei Sosa o face pe Facebook.

Tanarul declara ca e amic cu unul dintre actionarii clubului afectat, vineri seara, de un incendiu violent. „Sunt prieten cu unul din patronii de la Colectiv. stiu ca o sa faca multi ani de puscarie. Ar fi trebuit sa ma ia si pe mine”, sustine tanarul in continuarea sa.

Avand in vedere ca, in ultimele zile, s-a adus constant in discutie problema autorizatiei pentru evenimentul din seara respectiva, dar si a celei de functionare, Sosa face o precizare in acest sens: „Stiti cum se obtine autorizatia de functionare de la primarie? Depui in ianuarie un teanc de acte, pe care oricum le ai – CUI, contract de inchiriere, contract de gunoi, de dezinsectie, o taxa etc. Si prin aprilie se elibereza autorizatia. Credeti-ma ca un om cu 12 clase in maxim 20 minute poate sa analizeze si sa dea o autorizatie pe baza actelor cerute. Treaba de 20 minute in 4 luni…”.

(foto: captura Facebook)

Patronul clubul mai anunta, in clip de concluzie: „Nimeni nu isi asuma responsabilitati. Si ma repet si ma pun in capul listei. Vrem demisii si asa ar trebui sa faca niste oameni normali la cap. Inca nu constientizam conceptul de demisia de onoare. Nu implica asumarea vinovatiei, ci asumarea unui sistem in care esti si care nu functioneaza cum trebuie, nu neaparat din vina ta. Dar in care, la un anumit dat nu a functionat. Eu imi dau demisia. Expirat-ul din Bucuresti se inchide. De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Sau poate pot. Om vedea”, conchide Sosa, pe pagina sa de Facebook.

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger