AcasăOldPatronii clubului "Colectiv", plasati in arest la domiciliu/decizia nu e definitiva

Patronii clubului „Colectiv”, plasati in arest la domiciliu/decizia nu e definitiva

(foto: b1.ro)

Cei trei tineri actionari ai localului devastat de incendiul din 30 octombrie, in urma caruia 60 de oameni au pierit, si alti peste 150 au fost raniti, pot fi plasati in arest la domiciliu, au decis, seara trecuta, magistratii.

(foto: b1.ro)

Arestati preventiv in urma cu aproximativ o luna, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost prezentati din nou instantei, de aceasta data procurorii Parchetului General cerand prelungirea – cu 30 de zile – a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au dispus, insa, – vineri seara – cercetarea lor sub o masura mai blanda, respectiv in arest la domiciliu.

Cum insa hotararea Judecatoriei nu este definitiva, procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte o pot contesta, la Instanta Suprema.

Va reamintim ca Anastasescu, Gancea si Mincu au fost arestati preventiv pe 3 noiembrie, fiind acuzati de ucidere din culpa si vatamare din culpa. In urma cu doar cateva zile, cei trei au aflat ca procurorii au dispus extinderea urmaririi penale in cazul lor, in conditiile in care, intre timp, numarul deceselor a crescut de la 27 la 60.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger