AcasăOldPasii in urma carora Oprea a ajuns general de brigada, verificati de...

Pasii in urma carora Oprea a ajuns general de brigada, verificati de MApN

Problemele pe care fostul vicepremier pe chestiuni de securitate nationala le are in ultima vreme par sa nu mai ajunga la final.

Dupa ce a scapat, gratie votului colegilor senatori, de urmarirea penala in cazul solicitarii formulate de DNA in ancheta mortii politistului Gigina, iar ulterior a decis sa demisioneze din Senat, urmare a controverselor iscate de rezultatul acestui vot, Gabriel Oprea afla ca e din nou in centrul unei verificari, de aceasta data la nivelul Ministerului Apararii.

Concret, in aceasta dimineata s-a confirmat, din directia ministerului, faptul ca o comisie de la nivelul MApN va cerceta cum anume a fost inaintat in grad fostul sef al Ministerului de Interne, astfel ca a ajuns de la colonel la general de brigada. Adica se doreste sa se lamureasca toate intrebarile aparute, la nivel de presa, dar si al opiniei publice, in privinta modului in care Oprea a ajuns general cu patru stele, cel mai inalt grad in cadrul Armatei.

sursa foto:jurnalgiurgiuvean.ro

657 afisari

1 COMENTARIU

  1. TOATE AVANSARILE IN GRADE MILITARE ALE IZMENARULUI MAI ALES PANA LA gradul de GENERAL AU FOST ILEGALE DEOARECE EL S-A AFLAT PERMENENT SUB ANCHETE PENALE , INCEPAND CU FURTUL APARTAMENTELOR DE LA MApN (de pe Calea 13 Septembrie ) PT CARE A FOST TRECUT IN REZERVA ULTERIOR GRADELE DE GENERAL TOATE AU FOST ACORDATE NEMERITAT, ABUZIV, ETC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger