AcasăOldPartidul Blocul Unitatii Nationale, comunicat dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Partidul Blocul Unitatii Nationale, comunicat dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Piesele de colecţie ale Tribunului au ajuns marfă pentru licitaţii

Partidul Blocul Unitatii Nationale, condus de Dan Claudiu Tanasescu, a transmis un comunicat de presa, dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, pe care il redam in continuare, integral:

„Afland de disparitia fulgeratoare a Presedintelui Partidului Romania Mare, doctor Corneliu Vadim Tudor, Partidul Blocul Unitatii Nationale isi exprima regretul si compasiunea fata de familia sa si fata de toti cei care l-au iubit si respectat. Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai infocati iubitori ai neamului romanesc, fiind ultimul si unicul continuator al celor care au infaptuit cu truda si sacrificii Romania Mare. Tragandu-si seva din parinti cu sange dacic, primind o educatie in care cel mai important lucru era iubirea de patrie, Tribunul, asa cum il numea tara, a fost cel care a reusit sa starneasca nelinistea in sufletele tradatorilor de neam si a izbutit sa creeze un curent patriotic puternic, caruia i s-au alaturat milioane de romani dornici sa pastreze traditiile milenare si trairile ramase de la strabuni.

Prin disparitia sa, Corneliu Vadim Tudor lasa un gol imens, de neinlocuit, in panoplia politica a vremii, care ramane vitregita de un inegalabil patriot. Prin trecerea in vesnicie a lui Corneliu Vadim Tudor, tara este vaduvita de unul dintre importantii oameni de cultura si distinsi politicieni, si, nu in ultimul rand, de omul care s-a zbatut pana la ultima lui suflare pentru independenta, demnitatea poporului din care se tragea si pentru un trai mai bun. Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-l ierte pentru neinsemnatele pacate pe care le-o fi savarsit in viata lui plina de zbucium!

Presedinte,Partidul Blocul Unitatii Nationale

Dr. Dan Claudiu Tanasescu”.

author avatar
eNational
897 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger