AcasăOldParchetul General anunta: Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor

Parchetul General anunta: Hexi Pharma, urmarita penal in dosarul dezinfectantilor

(foto: b1.ro)

La cateva zile de cand aflam, din directia Parchetului de pe langa Inalta Curte, faptul ca s-a inceput urmarirea penala in rem, in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale, in cursul aceste zile, institutia a anuntat ca, odata ce cercetarile in cauza de fata au continuat, s-a luat o astfel de masura de aceasta data in cazul unei persoane juridice.

(foto: b1.ro)

Este vorba despre Sc Hexi Pharma Co SRL, societatea comerciala patronata de Dan Condrea, afacerist care a fost recent si audiat la Parchet, firma despre care s-a aflat, de curand, ca a cerut instantei, mai exact Tribunalului Bucuresti, intrarea in insolventa.

Prin intermediul unui comunicat al Parchetului General opinia publica afla, asadar, faptul ca procurorii „au dispus, prin ordonanta, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de persoana juridica S.C. HEXI PHARMA CO S.R.L. pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, prev. si ped. de art. 52 alin. 3 raportat la art. 352 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal”.

Odata luata aceasta decizie, ea a fost comunicata, vineri, reprezentantului legal al Hexi Pharma.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger