AcasăOldParchetul confirma: Soferul mort in accidentul din Ilfov era Dan Condrea/ Detalii...

Parchetul confirma: Soferul mort in accidentul din Ilfov era Dan Condrea/ Detalii despre testul ADN

La peste o saptamana de la producerea accidentului in urma caruia patronul Hexi Pharma a pierit, s-a afat oficial ca probele ADN confirma faptul ca soferul masinii implicate in accidentul mortal era Dan Condrea.

Pe fondul faptului ca, in urma impactului violent, barbatul aflat la volanul masinii implicate in accident a ajuns sa fie desfigurat, ca urmare foarte greu de identificat, pentru risipirea oricarei umbre de dubiu, anchetatorii au cerut efectuarea unor teste ADN. In acest sens, terbuie mentionat faptul ca, pana la aceasta data, procurorii nu mentionasera cu nicio ocazie – cel putin nu in context oficial- identitatea soferului. Pana in urma cu scurt timp, cand, din directia Parchetului General, a venit confirmarea faptului ca soferul care a murit in accidentul produs in seara zilei de 22 mai, pe drumul ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca de Buftea, este Dan Condrea.

Mai mult, cu acelasi prilej si pe fondul faptului ca, recent, se anuntase faptul ca traseul parcurs de autoturismul implicat in accident fusese reconstituit partial, procurorii au mai dezvaluit si faptul ca masina condusa de afaceristul care patrona firma Pexi Pharma a fost surprinsa in imaginile captate de camere de supravehere circuland, intr-un interval de aproximativ 70 de minute, parcurgand in mod repetat, de nu mai putin de 13 ori, ruta Buftea-Corbeanca si inapoi.

Am ales sa redam in cele ce urmeaza, integral, precizarile facute din directia reprezentantilor Ministerului Public, prin intermediul unui comunicat, in cazul de fata:

„In continuarea efectuate in cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducatorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Autoturismul implicat in accidentul mai sus mentionat a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea – Corbeanca, tur si retur, insumand 13 deplasari in intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roscat si tesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetarilor la fata locului, prezinta un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv apartine unui barbat care este tatal biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000”.

sursa foto: someseanul.ro

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger