AcasăOldPanica in capitala Frantei, din cauza zgomotului unei petarde. Oamenii au fugit...

Panica in capitala Frantei, din cauza zgomotului unei petarde. Oamenii au fugit ingroziti crezand ca e un nou atac (VIDEO)

Indoliata in urma atacurilor de vineri seara, soldate cu peste 120 de decese si peste 300 de raniti, Franta isi plange mortii, in memoria carora sunt depuse flori si aprinse lumanari. Un incident a sadit, insa, din nou groaza in sufletele catorva zeci de oameni aflati intr-un cunoscut punct al Parisului.

Desi autoritatile le-au cerut oamenilor, dupa masacrul din seara de 13 noiembrie, sa evite sa se deplaseze pe strazi, cu atat mai mult adunarile din locuri publice, si sa aleaga, mai degraba, sa ramana in casele lor, la adapost, nu putini au fost cei care au ales ca, seara trecuta, sa mearga intr-un cunoscut punct al capitalei franceze, Place de la Republique, unde, de zeci de ore, s-a format un adevarat altar de flori si lumanari, depuse ca omagiu adus celor disparuti in seria de atacuri de vineri seara, revendicate de catre adepti ai gruparii Stat Islamic.

Linistea deplina a fost, insa, tulburata brusc, cand, la un moment dat, un zgomot pe care multi l-au asociat cu cel provenind de la o arma, s-a auzit in zona. Oamenii s-au speriat atat de tare, din cauza sunetului produs, pare-se, de aprinderea accidentala a unei petarde, incat au fugit cautand cu disperare sa se adaposteasca de ceea ce au crezut a fi un nou atac. Abia ulterior s-a lamurit ca nu a fost vorba decat despre o alarma falsa.

Imaginile surprinse la fata locului in momentul declansarii panicii printre francezii care se reculegeau la memorialul din Paris sunt greu de privit si nu au nevoie de alte comentarii.

[youtube]F9y9ezIGY44[/youtube]

[youtube]v6eEtHXLiE0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger