AcasăOldOpt persoane, trimise in judecata. Acuzatii: trafic de migranti si trecerea frauduloasa...

Opt persoane, trimise in judecata. Acuzatii: trafic de migranti si trecerea frauduloasa a frontierei

Nu mai putin de opt barbati au fost actionati in instanta, intr-un caz in care sunt acuzati, de catre procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, de savarsirea infractiunilor de trafic de migranti si trecerea frauduloasa a frontierei de stat.

Concret, cei opt barbati au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, fiind cercetati pentru ca ar fi intentionat sa ajute, contra unor sume de bani, 34 de sirieni sa treaca frontiera din Romania catre statul vecin, Ungaria, urmand ca acestia sa ajunga in alte patru tari. „In cursul lunii august si prima jumatate a lunii septembrie 2014, inculpatii au racolat, transportat si adapostit un numar de 34 migranti, cetateni sirieni si, contra unor sume de bani in valuta (3.400 euro) pentru fiecare grup de persoane, au incercat trecerea frauduloasa a frontierei de stat din Romania in Ungaria, dupa care urma transportarea acestora in Austria, Germania, Italia sau Franta”, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Public.

De asemenea, procurorii informeaza ca s-a dispus confiscarea a patru autovehicule despre care oamenii legii sustin ca ar fi fost folosite la transportul persoanelor in cauza, dar si a sumei de 22.065,50 euro, bani care ar fi fost obtinuti, mentioneaza aceeasi sursa, in urma infractiunilor incriminate. Dosarul in cauza a fost trimis spre judecare magistratilor Tribunalului Satu Mare.

Sursa foto: obiectivtulcea.ro

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger