AcasăOldOpt perchezitii la sedii de firma si locuinte. Vizate: persoane banuite de...

Opt perchezitii la sedii de firma si locuinte. Vizate: persoane banuite de evaziune

Oamenii legii au descins, miercuri, la opt adrese de pe raza a doua judete, in cautarea unor probe necesare continuarii cercetarilor ce se fac intr-un dosar in care mai multe persoane sunt banuite de evaziune fiscala.

Actiunea apartine reprezentantilor IPJ Valcea si se desfasoara atat in municipiul cu acelasi nume, cat si in Gorj. Sunt verificate atat domiciliile persoanelor vizate de suspiciuni, cat si sediile unor firme pe care cei patru barbati si cele trei femei intrate in vizorul politistilor le administreaza.

Din cercetarile facute pana in prezent in aceasta cauza penala a rezultat faptul ca reprezentantii unei firme cu profil de constructii ar fi pus la cale un circuit infractional, prin care ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala, menite sa ii scuteasca de plata taxelor catre stat. Mai precis, IGPR anunta ca acestia ar fi inregistrat in contabilitate „achizitii fictive de produse de la 3 societati comerciale, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1.167.000 de lei”. Totul s-ar fi intamplat, sustin reprezentantii institutiei, intr-un comunicat, incepand cu 2013 si pana in decursul anului 2015.

Actiunea de miercuri se va incheia la sediul de politie, unde vor fi condusi suspectii, pentru audieri.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger