AcasăOldOprescu, sub control judiciar. Se poate intoarce sa lucreze la spital

Oprescu, sub control judiciar. Se poate intoarce sa lucreze la spital

Magistratii i-au dat edilului suspendat din functie al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, o veste mult-asteptata: scapa de arestul la domiciliu. Mai mult, chiar daca se va afla sub control judiciar, poate reveni sa lucreze la Spitalul Universitar.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti in acest sens a fost luata luni, din cate anunta B1 TV, in conditiile in care, pana cum Sorin Oprescu a fost cercetat in acest dosar – in care DNA l-a si trimis in judecata – in regim de arest in propria locuinta.

Asadar, Oprescu, cercetat intr-un dosar in care DNA il acuza, printre altele, de luare de mita si de spalare de bani, va putea sa mearga sa isi practice meseria, la Spitalul Universitar, unitate medicala la care a lucrat, inainte de a avea mandatele de edil al Capitalei, si pe care, dupa cum isi amintesc foarte mult, a si condus-o la un moment dat.

De altfel, in perioada in care se afla sub control judiciar, chirurgul Oprescu are de respectat o serie de obligatii, printre care si aceea de a nu comunica – deloc- cu alte persoane cercetate in acelasi dosar.

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger