AcasăOldOfiter criminalist din Braila, trimis in judecata sub control judiciar, pentru trafic...

Ofiter criminalist din Braila, trimis in judecata sub control judiciar, pentru trafic de influenta

DNA Galati a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a unui ofiter de politie brailean, pe care il acuza de trafic de influenta. Dosarul sau a fost trimis spre judecare Tribunalului Braila.

Conform rechizitoriului intocmit de catre procurorii DNA, Iulian Stanica Eftinca, inspector la Biroul de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei municipiului Braila, este acuzat ca, pe 26 februarie anul curent, ar fi pretins de la o persoana suma de o mie de euro. Doua zile mai tarziu, sustin procurorii anticoruptie galateni, omul legii ar fi primit, de la martorul denuntator, 500 de lei. Totul, se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, pentru ca suspectul sa intervina la un coleg de birou, in vederea solutionarii favoratile a unui dosar penal, in legatura cu furtul unui autovehicul.

„Actiunile inculpatului Eftinca Stanica – Iulian au vizat doar oferirea de date si informatii din dosarul in care martorul denuntator avea calitatea de persoana vatamata, in indicarea unor eventuali pasi de urmat in faza urmaririi penale, etc. Aceste lucruri insa, nu au avut efectul asteptat de martorul denuntator – acela de solutionare a cauzei in favoarea lui”, precizeaza sursa citata. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Braila.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger