AcasăOldObama: Exploziile din Boston, act terorist: "Ii vom gasi pe vinovati"

Obama: Exploziile din Boston, act terorist: „Ii vom gasi pe vinovati”

Exploziile de la maratonul din Boston reprezinta un „act de terorism”, a declarat, marti, liderul de la Casa Alba, anuntand ca inca se incearca identificarea vinovatilor pentru declansarea masacrului in urma carora trei oameni au murit si alti 144 au fost raniti.

„De fiecare data cand bombele sunt utilizate pentru a ataca civili nevinovati, este vorba de un act de terorism”, a anuntat Obama. Ca si in urma cu doar cateva ore, intr-o interventie avuta la scurta vreme dupa producerea celor doua explozii de la Boston, liderul american a declarat ca FBI si autoritatile cauta sa afle cine s-a aflat in spatele atacului sangeros.

„Va dura ceva, dar ii vom gasi pe cei care le-au facut rau cetatenilor nostri si ii vom aduce in fata justitiei”, a asigurat presedintele american. Pentru moment nu se cunosc motivele declansarii atacului si nici cine au fost autorul sau autorii, iar politia refuza sa confirme daca au retinut vreun suspect in acest caz.

Trei oameni au murit- printre acestia si un baiat in varsta de opt ani- si alte 144 de persoane au fost ranite, 17 fiind in stare foarte grava la spital, dupa ce doua dispozitive artizanale au explodat, luni dupa-amiaza, in apropierea liniei de finish a unui maraton organizat la Boston.

Citeste si: America plateste cu sange: trei morti si 176 de raniti (VIDEO SOCANT)

Evenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

FBI-ul ancheteaza masacrul de la Boston: “Incercam sa stabilim cine a facut asta, un grup terorist intern sau extern!” Suspectul saudit a fost eliberat!

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

ATENTAT in Boston! Fotografia care a starnit controverse! El este vinovat de CARNAGIU?

Momente de groaza: Doua bombe au explodat in SUA (IMAGINI LIVE)

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger