AcasăOldOana Mizil spera ca Vanghelie sa fie eliberat cat mai repede: Sa...

Oana Mizil spera ca Vanghelie sa fie eliberat cat mai repede: Sa mi-l dea Dumnezeu acasa, ca e foarte greu!

Desi mai are foarte putin pana cand va aduce pe lume fetita pe care o poarta in pantece, Oana Mizil ii e mereu alaturi iubitului ei si vine la Instanta, la termenele in care primarul suspendat al sectorului 5 trebuie sa apara in fata magistratilor, fiind adus din arest in acest sens.

S-a intamplat si joi, cand Marian Vanghelie a fost adus din arestul preventiv, unde se afla de cateva luni, mai precis de la mijlocul lunii martie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cu acest prilej, Oana Mizil, partenera de viata a edilului bucurestean, le-a marturisit jurnalistilor, pe langa faptul ca dosarul acestuia s-a reintors la Tribunalul Bucuresti, ca isi doreste foarte mult ca Vanghelie sa fie eliberat. „Dar sper ca de saptamana viitoare sa nu mai mergem nicaieri, sa mi-l dea Dumnezeu acasa, ca este foarte greu”, a sustinut viitoarea mamica.

Reamintim ca edilul suspendat al sectorului 5 a fost trimis in judecata, procurorii DNA acuzandu-l de abuz in serviciu, luare de mita, dar si spalare de bani.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger