AcasăOldOamenii legii, in alerta. 11 politisti impuscati in Dallas, 5 au murit...

Oamenii legii, in alerta. 11 politisti impuscati in Dallas, 5 au murit (VIDEO)

Alerta in orasul american. Oamenii legii – care au suferit o grea lovitura, dupa ce mai multi politisti au fost impuscati mortal de persoane necunoscute- sunt si la acest moment in garda, in incercarea de a aplana situatia declansata de cateva ore, fara ca si alte persoane sa aiba de suferit.

Din pacate, cinci dintre cei 11 politisti care au fost nimeriti de gloantele trase de suspecti au suferit rani care le-au adus sfarsitul, din cate anunta CNN.

Episodul sangeros ar fi debutat in timpul unui protest organizat in centrul orasului, la care participau persoane care au ales sa-si manifeste – pasnic- nedumerirea fata de moartea celor doi barbati de origine afroamericana, care au pierit recent, impuscati de politie in Louisiana si Minnesota. Din senin, s-au auzit zgomote de arma, iar participantii la mars au fugit care incotro, pentru a se salva. Presa de dincolo de Ocean vorbeste despre varianta sa fi fost mai multi lunetisti care sa fi deschis focul asupra oamenilor legii.

[youtube]SIvyC-D-0RM[/youtube]

Deja reprezentantii legii au in vedere mai multi suspecti. Un reprezentant al Politiei locale a anuntat in fata presei ca trei persoane au fost duse la politie, pentru a fi audiate, printre ele si o femeie. Unul al patrulea suspect – despre care s-a anuntat ca s-ar afla intr-un garaj – ar fi sustinut ca are in gand sa raneasca si mai multi politisti, dar si ca ar fi bombe peste tot in incinta respectiva, dar si pe raza orasului. Acest ultim aspect este in curs de verificare.

O inregistrare surprinsa la scurta vreme de la debutul situatiei reda sunetul catorva zeci de goante trase pe strazile din Dallas. Va avertizam ca imaginile urmatoare va pot afecta emotional:

[youtube]SZFxoQVDwFY[/youtube]

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger