AcasăOldO tanara transferata in Germania, dupa incendiul din "Colectiv", a pierit

O tanara transferata in Germania, dupa incendiul din „Colectiv”, a pierit

La trei saptamani de la tragedia din Colectiv, bilantul negru a crescut la 58 de decese.

 

La o zi dupa ce s-a aflat despre decesul tinerei Elsa, o fata care alesese sa-si serbeze implinirea varstei de 37 de ani in „Colectiv”, in seara in care a avut loc tragedia, primim, din pacate, o noua veste trista despre un ranit din clubul respectiv. O alta tanara a pierdut lupta cu suferinta.

Este vorba despre ANDREEA STEFAN, in varsta de 28 de ani, care in urma cu 12 zile fusese transferata de la Spitalul Sfantul Ioan, din Capitala, unde fusese adusa de urgenta, in noaptea incendiului, la o clinica din Germania, in speranta ca medicii de acolo o vor ajuta sa isi revina dupa ce aproape jumatate din trupul ei era acoperit de arsuri. N-a fost chip, din pacate, ca specialistii, oricat s-au straduit, sa o poata salva din ghearele mortii. Noaptea trecuta, fata a pierdut lupta cu suferinta si s-a stins, spre marea durere a celor dragi.

Odata cu disparitia ei, numarul vietilor pe care flacarile si fumul care au cuprins, intr-o clipa, clubul Colectiv, in seara zilei de 30 octombrie, in plin concert al trupei Goodbye to Gravity, a ajuns la 58.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger