AcasăOldO tanara angajata a unui centru pentru refugiati, ucisa. Suspectul, un adolescent

O tanara angajata a unui centru pentru refugiati, ucisa. Suspectul, un adolescent

Un gest greu de inteles, cu urmari teribile, face, de ore bune, inconjurul Suediei, dar si al lumii. O fata in varsta de doar 22 de ani, care lucra intr-un centru pentru refugiati minori, din statul nord-european a pierit injunghiata.

Agresiunea s-ar fi produs in cursul zilei trecute. Din cate anunta autoritatile locale, citate de CNN, autorul gestului cumplit ar fi un adolescent de doar 15 ani, aflat in cautare de azil in aceasta tara, ale carui identitate si nationalitate nu au fost facute publice. In timp ce tanara a fost dusa de urgenta la spital, in speranta ca va putea fi salvata, adolescentul a ajuns pe mana politiei, pentru a fi audiat, ulterior fiind retinut.

Autoritatile au declansat o ancheta, pentru a fi lamurite conditiile in care a pierit tanara angajata a unui centru situat in vestul statului. Momentan nu au fost facute publice prea multe detalii, avand in vedere ca este vorba despre o investigatie in derulare.

Se spera ca marturiile celorlalti tineri aflati in zona in care s-a produs incidentul sa poata face lumina in acest caz, dar audierile pot dura mai mult decat in mod obisnuit, avand in vedere ca e nevoie de mai multi translatori, avand in vedere ca tinerii au nationalitati diferite.

[youtube]a1AajM9CC7Q[/youtube]

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger