AcasăOldO tanara a murit la Spitalul de Arsi, dupa ce starea ei...

O tanara a murit la Spitalul de Arsi, dupa ce starea ei a devenit critica in cursul noptii

Vesti rele si de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. In urma cu scurt timp s-a confirmat faptul ca o alta persoana ranita in incendiul din Clubul Colectiv a pierit, in aceasta dimineata.

„Avem un deces, 10 pacienti in stare critica in continuare”, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi din Calea Grivitei.

Persoana decedata este o tanara de aproximativ 25 de ani, despre care medicul de la Spitalul de Arsi a explicat ca a fost in stare grava, dar ca in noaptea de sambata spre duminica conditia sa s-a agravat, devenind critica. Fata, care avea arsuri pe aproape 40 % din corp, inclusiv de cai aeriene, a avut nevoie de intubare, peste noapte. Iar dimineata fata a decedat.

Bilantul tragediei a ajuns, astfel, la 29 de decese. Alte peste 180 de persoane- majoritatea lor tinere-au fost ranite si au ajuns la spital. Din cate anunta cadrele medicale, in jur de 30 de oameni sunt in stare foarte grava.

Nu in ultimul rand, medicul de la unitatea spitaliceasca respectiva a anuntat ca exista in continuare internata o persoana ranita care nu este identificata.

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger